logga in

Prislista

Sortiment

kaffe/te pappersmugg 6 SEK
kaffe/te egen mugg 5 SEK
läsk 5 SEK
finläsk 9 SEK
MER 5 SEK
klägg 6 SEK
småkaka 2 SEK
kexchoklad/plopp 5 SEK
kvarg 18 SEK
mackan mackan 8 SEK
jochen liten 10 SEK
jochen stor 30 SEK
läskback inkl. pant 120 SEK
finläskplatta (24 st) 216 SEK
Observera att personalen inte har möjlig­het att ta emot eller lämna ut be­ställningar! Mot­svarande gäller för termos­ar och andra saker som ut­lånas: endast styr­else­med­lemmar kan ta emot och lämna ut dem!
Termosar, mjölk, socker och plast­skedar ingår vid be­ställning av kaffe/te/choklad.

Beställa från oss

Sektioner och andra studentföreningar har möjligheten att beställa fika från oss mot faktura. Vi vill ha er beställning senast kl 12 två vecko­dagar i förväg för att kunna garantera att ni får det ni vill ha. Detta gäller särskilt om ni vill be­ställa baguetter eller större mängder kaffe.

För att göra en beställning eller hämta ut beställda varor måste ni kontakta någon ur styrelsen (använd gärna vårt beställningsformulär). Tider då det säkert finns någon i styrelserummet som kan ta emot och lämna ut beställningar är vardagar kl 7.30-8.00, 12.00-12.30 och 16.15-17.00. Vi tar varken emot eller lämnar ut beställningar på fredag lunch. Om ni vill hämta ut ert fika vid någon annan tid kan ni alltid fråga jourhavande styrelsemedlem, men vi lovar inte att det går att ordna.

Självklart går det bra att beställa från hela sortimentet. Önskas någonting specifikt är det bara att ange detta i beställningen och tveka aldrig att fråga om det är någonting speciellt som önskas eller om någonting är oklart.

Se till att dessa saker kommer med när ni skickar en beställning så går hela processen smidigare:

 • Namn och studentförening
 • Telefonnummer till personen som ska hämta ut
 • Vilken jourtid beställningen ska hämtas ut
 • Antal på det som ska beställas. Matcha antalet kaffe/te mot våra termosstorlekar.
 • Nedan följer några regler för de vanligaste typerna av beställningar.

  Jochen

  Vi tar bara emot beställningar på minst fem jochen. Utöver vårt ordinarie sortiment går det bra att beställa laktosfria samt veganjochen, ej glutenfria. Totala maxtaket för antal jochen/dag är 200. Vid beställningar över 100 jochen måste ni hämta ut er beställning på morgonen då vi inte har möjlighet att förvara så stora kvantiteter i våra kylskåp.

  Kaffe och te

  När man beställer kaffe eller te av större kvantiteter beställer man antalet koppar som är våra standardkoppar på 23 cl. Samma priser som i kassan gäller. Följande begränsningar finns för beställningar och utlämnande av kaffe minst 5, morgon max 45, lunch max 90, eftermiddag max 135

  Vi tar endast emot beställningar enligt våra termosstorlekar. Dessa är:

  Kaffe

  • 45 koppar
  • 22 koppar
  • 15 koppar
  • 6 koppar
  • 5 koppar

  Te

  • 10 koppar
  • 6 koppar
  • 5 koppar

  Baljans termosar är bra, så om ni vill ha kaffet till kl 15 men måste hämta det vid kl 13 så kommer det att hålla sig varmt. Ingenting att oroa sig för. Vid beställning ingår självklart mjölk, socker och skedar.

  Det går även bra att hyra stora termosar av oss (ej de som vi brygger ur). De stora (45, 22 och 15 koppar) kostar 50 kr/dygn och små för 10 kr/dygn. Det är många som vill beställa kaffe/hyra termosar från Baljan, därför ska termosarna lämnas tillbaka färdigdiskade dagen efter, om inget annat bestäms.

  Läsk

  Baljan har ett stort läskförråd, men vid beställningar på ungefär 100 st av samma sort är det bra att kontakta Baljan i god tid. Vid köp av fulla backar betalar man även pant. Lämnar man tillbaka fulla backar kan panten skrivas av från fakturan om den lämnas tillbaka senast dagen efter.